Amega is officieel landelijk fietsambassadeur

Amega is al jaren één van de 20 officiële landelijke fietsambassadeurs in Nederland die zijn aangesloten bij het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Dit ministerie heeft als doel om 10% meer mensen op de fiets te krijgen en als fietsambassadeur laten wij zien hoe we onze medewerkers stimuleren om (meer) met de fiets naar werk te komen. Als ambassadeur van dit initiatief willen wij een inspirator zijn in de regio, voor de automotive, onze klanten en medewerkers.

Het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat heeft een artikel geschreven over ons fiets ambassadeurschap. Lees dit via onderstaande button. 

Bekijk het artikel

Yoram Punt, fietsambassadeur namens Amega en o.a. verantwoordelijk voor fietsenwinkel Groeneveld in Zwijndrecht: “We zien onszelf vooral als ‘mobiliteitspartner’ (van bedrijfswageninrichting tot laadpas en fietsverkoop en – lease) én fietsambassadeur. Immers: als iedereen in de auto zou stappen, staan we allemaal stil in de file. Vier jaar geleden waren we uniek omdat we als autobedrijf begonnen met de verkoop van fietsen, maar we willen een ‘one-stop-shop’ zijn voor onze klanten.”

Bekijk alle fietsambassadeurs